U zavisnosti od kreiranog profila opcija prebacivanja fajla na storidž može imati dve vrste. Move (prebacivanje) i Copy (Kopiranje).
Opcija Move će originalni fajl prebaciti na storidž. Ovo znači da originalni fajl neće više biti dostupan. Opcija Copy će na storidžu napraviti kopiju originalnog fajla. Ovo znači da će i dalje postojati originalni fajl, kao i novi kreirani fajl.
Prevlačenjem fajla na ikonu storage započeće procedura slanja i može se videti trenutno stanje tj. dokle se stiglo sa prebacivanjem.